ASVINI | Rendezvények
463
page-template-default,page,page-id-463,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Rendezvények!

A szolgáltatásaimmal szeretném az embereknek megmutatni a kakaóbabban rejlő elfeledett értékeket és a csokoládé mögött rejlő titkokat. Így a szolgáltatások minden esetben több részből állnak, hogy az élmény még nagyobb legyen.

 

A családi vagy baráti rendezvények alapjában (születésnapok, esküvők, leánybúcsúk stb.) a termék és az alkalomhoz illő csomagolás dominál. De ez tovább színesíthető a mögöttes tartalmak rövid ismertetésével is.

 

A céges rendezvényeknél egyedileg kialakítható csomagok igény szerinti formában kivitelezve előzetes egyeztetés alapján kérhetőek.

 

Fontos a személyes gondoskodás, én így szeretném egyedi köntösbe öltöztetni termékeim és szolgáltatásaim egyaránt.

 

Várom továbbiakban a tudatos táplálkozást szem előtt tartó cégek együttműködését is. Még fontos kiemelni, hogy az olyan cégek, szervezetek, tanfolyamok, ahol ezt a tudatosságot a mindennapjaikba az édes ízek útján szeretnék becsempészni a legjobb megoldást választják.