ASVINI | asvini csoki
448
page-template-default,page,page-id-448,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Az Asvini Csokoládé!

Az egyedi tervezésű ASVINi kézműves csokoládé készítője Péceli Gyöngyvér vagyok. Feladatomnak tekintem megmutatni az embereknek, hogy ne csupán élvezeti cikket véljenek felfedezni a csokoládéban, hanem mivel annak érzete hamar elszáll, ezért szeretnék esztétikai élményt nyújtani, az íz világán túl, a megjelenésben is. Szándékom felhívni a figyelmet az alapanyagban rejlő, már elfeledett értékekre.

 

A cég története kicsivel több, mint 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is egy baráti beszélgetés során nyilvánvalóvá vált, hogy a jövőben egyedi íz világú csokoládéimmal szeretném az embereket megörvendeztetni.

 

A kezdetekben nagy hangsúlyt fektettünk a tradícióra, egyediségre és hogy minél inkább üzenetértékű, de mégis személyes legyen a megjelenés. Ezért is lett a márkanév ASVINi (szanszkritban több jelentésű: csillagászati jelentősége van, lópásztornőt jelent, és az Asvini-kumárák, a Nap ikerfiai, a félistenek orvosai is voltak), ami hűen tükrözi az én kelet –India és lovak iránti érdeklődésemet, amit itt nyugaton szeretnék az embereknek megmutatni.

 

Eddigi tapasztalataimat összevetve alakult ki bennem a teljes elképzelés, hogy a kakaóbab „gyógyító” jótékony hatását kutassam és egy más szemléletmódba helyezzem a csokoládé fogyasztás kultúráját.

 

Az ASVINi kézműves csokoládét azoknak ajánlom, akik tisztább minőséget keresnek, egészségre vágynak, nyitottak a különleges megoldásokra, szeretik a váratlan ízeket és harmóniába szeretnének kerülni a testükkel és a lelkükkel.